Tarieven

één sessie, beurtenkaart of abonnement?

Een sessie EquiRelaxatie duurt één uur, maar eigenlijk zijn we wat langer bezig.  Vooraf en achteraf kan het kind bij voorkeur wat helpen met de verzorging (borstelen, naar de weide brengen, afzadelen, eten geven,…) Dat biedt dan meteen ook de tijd om de sessie te bespreken met de ouder. Kom dus gerust 10 minuutjes vroeger. 

Elke sessie heeft na overleg meer of minder therapeutische waarde. Ouders kunnen kiezen voor een sterke focus op relaxatietechnieken e.d. of kunnen kiezen om zich meer te richten op de omgang en het rijden met paarden, maar dan op een rustige, mindful manier op het tempo van het kind.

Eén sessie EquiRelaxatie kost € 50, deze sessie is individueel en op afspraak.

Een 3-beurtenkaart kost € 130 en geeft recht op 3 individuele sessies, gepland op een tijdstip naar keuze. 

Een 3-beurtenkaart DUO kost € 130 en geeft recht op 3 sessies van een uur samen met nog een ander kind (broer, zus, nicht, vriendje,…). De prijs bedraagt dus € 65 per kind. De sessies kunnen ingepland worden op een moment naar keuze.

Een 5-beurtenkaart kost € 200 en geeft recht op 5 individuele sessies, gepland op een tijdstip naar keuze.

Een 5-beurtenkaart DUO kost € 200 en geeft recht op 5 sessies van een uur samen met nog een ander kind (broer, zus, nicht, vriendje,…). De prijs bedraagt dus € 100 per kind. De sessies kunnen ingepland worden op een moment naar keuze.

Een abonnement (6 maanden) kost € 390 en geeft recht op 10 sessies van een uur. De sessies kunnen ingepland worden op een moment naar keuze binnen een semester.

Kan ook in DUO = helft van het tarief per kind.

Een abonnement (12 maanden) kost € 775 en geeft recht op 20 + 1 sessies van een uur. De sessies kunnen ingepland worden op een moment naar keuze binnen een jaar.

Kan ook in DUO = helft van het tarief per kind.