Traject: HSP omarmen

Een avontuur van 6 sessies om te groeien

Er zijn op dit moment 2 trajecten die kunnen gevolgd worden. Deze trajecten zijn steeds individueel en kun je op eigen tempo inplannen. Meestal vinden de afspraken om de 2 à 3 weken plaats, zo is er thuis ook voldoende tijd om de info te verwerken en thuis de oefeningen en veranderingen te ervaren. Deze trajecten zijn op dit moment gericht op kinderen of ouder-kind. Indien je als volwassene een traject wil volgen dan kan dat ook, maar dan verwijs ik je door naar mijn andere website bodesmadryl.be.

Deze trajecten hebben vaste opstartmomenten en kunnen dus niet het hele jaar door georganiseerd worden. Momenteel is er een opstartmoment in de loop van mei 2019. Dat wil zeggen dat je eerste sessie bij voorkeur in de maand mei ingepland wordt en het traject daarop verder gepland wordt, al is er natuurlijk wel speling.

Er is een volgende opstartmoment in september 2019.

Traject 1

HSP omarmen

De eerste sessie vind plaats in mijn gewone praktijk. Dat doen we zo omdat we dan veel meer kunnen praten. Het is minder leuk voor het kind, maar hoe meer info we kunnen uitwisselen in de eerste sessie, hoe gerichter de rest van het traject uitgevoerd kan worden. We werken dan wel rond een thema en vaste onderwerpen die daarin aan bod komen, toch is het belangrijk om iedereen als individu te bekijken en zo de unieke behoeftes in te vullen.

Vanaf de tweede sessie werken we telkens bij het paard, op de andere locatie dus. Bij aanvang pols ik even hoe  het in de tussentijd verlopen is terwijl we het paard wat verzorgen en voorbereiden op de sessie. Daarna vertrekken we naar de piste of de weide. Op basis van het gesprek uit de eerste sessie maak ik een volgorde op van thema’s  die in de sessies verwerkt zullen zijn zoals grenzen stellen, prikkels herkennen en managen, emoties begrijpen, een veilige plek creëren, assertiviteit en communicatie,…

Op het einde van elke sessie is er opnieuw een feedbackmomentje en bespreken we wat er eventueel thuis kan geprobeerd of geoefend worden. Daarvoor krijg je ook een speciaal schriftje mee als begeleiding.

De kostprijs voor een traject is € 290

Meer info of inschrijven kan via info@equirelaxatie.be of via de knoppen.

0 Comments